Creditul auto pentru persoanele fizice permite achizitia unui autoturism
nou sau second hand.

Despre creditul auto

Creditul auto este una dintre cele mai populare forme de finantare dedicata persoanelor fizice. Se poate finanta pana la 100% din valoarea autoturismului cumparat, valoarea creditului poate sa ajunga pana la 40.000 Euro (in functie de veniturile cumparatorului). Dobanda creditelor auto este de regula mai redusa in comparatie cu alte produse financiare datorita riscului mai mic (spre exemplu in comparatie cu un credit de nevoi personale).

Va putem pune la dispozitie o gama larga de credite auto din care sa puteti alege varianta care se preteaza cel mai bine nevoilor Dvs. Trebuie sa aveti in vedere ca normele BNR, in vigoare din 2012, limiteaza creditarea in valuta prin impunerea unui grad de indatorare mai mic decat cel pentru creditele in RON. Cu alte cuvinte, puteti lua o suma mult mai mica in valuta daca alegeti ca moneda creditului sa fie Euro.

 

AVANTAJE CREDIT AUTO

  • finantare in moneda preferata: EURO sau RON
  • perioada de finantare flexibila: de la 6 luni pana la 5 ani
  • avans minim: 5%
  • se poate solicita doar suma care este necesara pentru cumpararea autoturismului (minim 5.000 RON)
  • se accepta o gama larga de venituri: de la venituri din salarii, pensii, dividende, drepturi de autor, chirii pana la venituri din activitati independente. Poti obtine o suma mai mare daca aduci si veniturile a maximum 3 co-imprumutati.
  • pentru accesarea unei sume mai mari se pot aduce pana la 3 giranti daca veniturile solicitantului nu sunt suficiente
  • masina este proprietatea utilizatorului, se constituie garantie mobila asupra autoturismului
  • siguranta pe perioada creditului prin incheierea unei polite CASCO si a unei asigurari de viata (acopera somaj, incapacitate de munca, invaliditate totala)

RECOMANDARE:

123Cars propune clientilor sai numai produse financiare cu dobanda fixa sau cele care au o modalitate de calcul foarte transparenta, legat de un indicator monetar (Euribor, Robor). Prin aceasta metoda se evita neplacerile viitoare legate de cresterea costurilor peste nivelul dorit de client.

Prin 123Cars.ro puteti profita de toate aceste avantaje si, in plus, de consultanta specialistilor nostri in alegerea celei mai bune oferte din piata care sa corespunda nevoilor Dvs.

Oferim asistenta in negocierea pretului de cumparare a autoturismului, a primei de asigurare, dobanzii si comisioanelor bancare pentru a va oferi o varianta completa de servicii fara nici un fel de efort din partea Dvs.

Toate aceste avantaje sunt oferite GRATUIT de catre compania noastra, trebuie doar sa solicitati oferta noastra completand formularul “Cerere oferta”.

Cerere oferta

Completeaza formularul de mai jos iar un consultant 123Cars te va contacta in cel mai scurt timp !

123Cars.ro este fondat de entuziasti cu o vasta expertiza in domeniul auto din Romania, cu o experienta profesionala in industrie de peste 20 ani. Obiectivul companiei este sa oferim mai mult decat un simplu serviciu de brokeraj, noi oferim CONSULTANTA.
Copyright © 2021 123Cars.ro . Toate drepturile rezervate.