Credem in planurile tale de viitor, asa ca iti oferim sistemul de finantare leasing auto financiar.

Despre Leasing Financiar

Este un produs financiar destinat companiilor care doresc sa achizitioneze autovehicule pentru parcul propriu. Anumiti finantatori au in oferta lor acest produs financiar accesibil si persoanelor fizice.

Leasing-ul financiar a fost primul produs din piata care a permis achizitionarea unui autovehicul prin finantare la inceputul anilor 2000 si care, prin acordarea unor facilitati legate de plata taxelor vamale (in vigoare la acel moment), a devenit rapid foarte popular in randul companiilor.

In Romania, contractul de leasing este reglementat prin O.G nr 51/1997, republicata in Monitorul Oficial nr. 9 din 12.01.2000, operatiunile de leasing constituind o noua categorie de fapte de comert care se adauga la cele prevazute de art. 3 Cod Comercial.

Daca detineti o companie si doriti sa cumparati autovehicule prin accesarea unei linii de leasing financiar, trebuie sa cunoasteti:

AVANTAJELE LEASING-ULUI FINANCIAR

  • Avans minim: 15%.
    Finantare in moneda preferata: EURO sau RON.
  • Dobanda fixa sau variabila, in functie de indicatorii monetari (Euribor, Robor).
  • Perioada de finantare flexibila: de la 1 an (minim) pana la 5 ani (maxim).
  • Valoare reziduala intre 1% si 20% (la alegerea utilizatorului).
  • Nu sunt necesare garantii suplimentare din partea utilizatorului.
  • Autovehiculul ramane in proprietatea utilizatorului la finalul contractului sau se poate face prelungirea contractului dar valoarea ratelor va fi mai mica.
  • Inmatricularea, asigurarea se realizează de către firma de leasing financiar.

Prin 123Cars puteti beneficia de toate aceste avantaje si, in plus, de consultanta specialistilor nostri in alegerea celei mai bune oferte din piata care sa corespunda nevoilor Dvs.

 

Oferim asistenta in negocierea pretului de cumparare al autoturismului, a primei de asigurare, a dobanzii si comisioanelor bancare, pentru a va oferi o varianta completa de servicii fara nici un fel de efort din partea dumneavoastra.

 

Toate aceste avantaje sunt oferite GRATUIT de catre compania noastra, trebuie doar sa solicitati oferta noastra completand formularul de cerere oferta.

Cerere oferta

Completeaza formularul de mai jos iar un consultant 123Cars te va contacta in cel mai scurt timp !

123Cars.ro este fondat de entuziasti cu o vasta expertiza in domeniul auto din Romania, cu o experienta profesionala in industrie de peste 20 ani. Obiectivul companiei este sa oferim mai mult decat un simplu serviciu de brokeraj, noi oferim CONSULTANTA.
Copyright © 2021 123Cars.ro . Toate drepturile rezervate.