Serviciul de leasing operational oferit de 123Cars.ro propune companiilor o forma de finantare a utilizarii unui autoturism pe durata determinata.

Despre Leasing Operational

Leasing-ul operational este finantarea utilizata de firme atunci cand au nevoie de autoturisme noi pentru parcul propriu si nu doresc sa blocheze fondurile proprii intr-o achizitie de astfel de bunuri mobile.

Achizitionand un autoturism in leasing, puteti reduce semnificativ cheltuiala initiala pentru dotarea cu autovehicule moderne. Efortul investitional este mai mic si, astfel, companiile pot utiliza capitalul propriu pentru alte proiecte sau pentru mentinerea unor lichiditati sporite.

Dintre cele doua forme de finantare in leasing, leasing operational si leasing financiar, operationalul este cea mai recenta, a cunoscut o crestere constanta a numarului de contracte incheiate, asa cum reiese din graficul de mai jos pus la dispozitie de ASLO ( Asociaţia Societăţilor de Leasing Operaţional) pentru perioada 2004-2013:

Evolutia pietei de leasing operațional la sfarsitul trimestrului trei 2014 a cunoscut o evolutie ascendenta inregistrand o creștere de aproximativ 13% fata de aceeasi perioada a anului precedent, urcand pana la 47.000 de unitati si depasind astfel previziunile anterioare pentru anul 2014.

Avand in vedere aspectele mentionate anterior, 123Cars recomanda companiilor care doresc sa isi dezvolte/reinnoiasca flota de autovehicule sa accese leasing-ul operational.

Daca detineti o companie si doriti sa beneficiati de avantajele oferite de accesarea unei linii de leasing operational, vi le prezentam mai jos:

 

AVANTAJELE LEASING-ULUI OPERATIONAL

 • Leasingul operațional presupune, in adevaratul sens al cuvantului, folosirea efectiva a bunului finantat pe o perioada limitata de timp (maxim 57 de luni), fara asumarea unor riscuri si cu beneficii aferente pentru utilizator.
 • Nu exista avans in cazul leasing-ului operational
  deductibilitate integrala a ratei din venituri, in limitele stabilite prin Codul Fiscal.
 • Finantare in moneda preferata: EURO sau RON
  compania de leasing ia asupra sa toate responsabilitatile flotei date in folosinta, respectiv plata taxelor si a asigurarilor, reparatii, intretinere si schimbarea anvelopelor.
 • Rata totala lunara este formata din chirie si partea aferenta serviciilor de management de flote
  la finalul contractului, utilizatorul poate alege sa-l prelungeasca.
 • Utilizatorul nu are riscul asupra valorificarii bunului, avand in vedere faptul ca la sfarsit de contract, il returneaza companiei de leasing operational

Prin 123Cars puteti beneficia de toate aceste avantaje si, in plus, de consultanta specialistilor nostri in alegerea celei mai bune oferte din piata care sa corespunda nevoilor Dvs.

Oferim asistenta in negocierea pretului de cumparare a autoturismului, a primei de asigurare, dobanzii si comisioanelor bancare pentru a va oferi o varianta completa de servicii fara nici un fel de efort din partea Dvs.

Toate aceste avantaje sunt oferite GRATUIT de catre compania noastra, trebuie doar sa solicitati oferta noastra completand formularul ”Cerere oferta”.

Cerere oferta

Completeaza formularul de mai jos iar un consultant 123Cars te va contacta in cel mai scurt timp !

123Cars.ro este fondat de entuziasti cu o vasta expertiza in domeniul auto din Romania, cu o experienta profesionala in industrie de peste 20 ani. Obiectivul companiei este sa oferim mai mult decat un simplu serviciu de brokeraj, noi oferim CONSULTANTA.
Copyright © 2021 123Cars.ro . Toate drepturile rezervate.