Termeni si Conditii

Termeni si conditii de utilizare

Site-ul 123Cars.ro este proprietatea Funky Trading SRL, cu sediul în București, Soseaua Pantelimon, nr. 336, bl 5A, sc A, et 10, ap 41, Sector 2. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.123cars.ro, denumit in continuare 123Cars.

Accesul si utilizarea 123Cars se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile stabilite mai jos. Utilizarea site-ului presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

ACCES:

Scopul permis pentru utilizarea 123Cars este obtinerea de informatii. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.

Prin termenul “utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA

123Cars ofera acces liber la site-ul www.123Cars.ro si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea 123Cars sau a partenerilor sai.

Dreptul de copyright pentru textele si imaginile existente pe acest site este detinut de 123Cars. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita, prin acord scris.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea materialelor puse la dispozitie de 123Cars prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

REGULI DE UTILIZARE:

Nu sunt permise:

– copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;

– incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;

– incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua 123Cars prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin “flooding” sau “DDOS”.

– folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. 123Cars va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

DISPONIBILITATEA SERVICIULUI:

123Cars isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.

123Cars nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

123Cars poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

LIMITAREA RASPUNDERII:

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat de 123Cars, de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa office [] @ [] 123cars.ro.

Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. 123Cars isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE:

Informatiile personale puse la dispozitia site-ului 123Cars pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile legii Legea 677/2001.

123Cars se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.

123Cars nu-si asuma nici un fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile 123Cars.

Pe site-ul www.123cars.ro pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informatiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlul 123Cars si orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc.

123Cars.ro este fondat de entuziasti cu o vasta expertiza in domeniul auto din Romania, cu o experienta profesionala in industrie de peste 20 ani. Obiectivul companiei este sa oferim mai mult decat un simplu serviciu de brokeraj, noi oferim CONSULTANTA.
Copyright © 2021 123Cars.ro . Toate drepturile rezervate.